Mifado Spataresti

Mifado din Spataresti este o companie infiintata in 1992 ce continua o lunga traditie in zona orasului Falticeni de prelucrare a prelatelor. Firma noastra respecta standardele de calitate ISO si se bucura de o larga recunoastere datorita produselor si serviciilor noastre de calitate.

Experienta acumulata in peste doua decenii de activitate ne-a permis sa ne extindem si sa devenim una din cele mai mari firme din Moldova in domeniul prelucrari prelatelor.

Firma noastra lucreaza cu clienti mici si mari, indiferent daca este vorba despre reparatia unei prelate auto uzate sau daca este vorba de modernizarea unei flote de camioane (parc auto). Acest lucru este posibil datorita capacitati noastre de a ne scala serviciile in functie de necesitatile clientului. Suntem o firma respectabila ce nu refuza un client indiferent de dimensiunea proiectului acestuia.

Mifado livreaza peste 1000 de lucrari pe an, iar fiecare lucrare este una speciala. Gama de clienti pe care o deservim este din ce in ce mai variata, iar lucrarile pe care le executam sunt din ce in ce mai complexe, de la inchideri ambarcatiuni de dimensiuni mari sau acoperiri piete intregi si pana la lucrari industriale de inchidere constructii inalte sau chiar mall-uri comerciale.

In prezent firma noastra se ocupa cu confectionarea de:

Prelate auto (fixe si culisabile, inscriptionari, carosari, reparatii)
Corturi (diferite dimensiuni)
Copertine (fixe si retractabile, policarbonat)
Inscriptionari
Terase
Protectie echipamente si utilaje
Confecti metalice

Clienti

Clientii nostri apeleaza la serviciile noastre datorita seriozitatii, calitatii si preturilor extrem de atractive. Printre clientii nostri se numara Dedeman, bauMax, BlackSea, Egger etc.

dedeman partener
baumax partener
blacksea sup partener
eegger partener

Suntem mereu la dispozitia ta. Nu ezita sa ne contactezi!